Avocadosalade met taco’s
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
- 1 Was de citroen en dep hem droog. Rasp de schil van de citroen. Halveer de citroen en pers het sap eruit. Meng de helft van het citroensap met de olijfolie. Snijd de komkommer en de tomaten in dunne plakken. Pel de rode ui en snijd hem in dunne ringen. Snijd de avocado rondom in, draai de twee helften van elkaar en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in schijfjes.
- 2 Meng de komkommer, de tomaat, de ui, de citroenschil en de avocado met het olijfoliemengsel. Breng op smaak met zout en peper. Breek de tacoschelpen in grove stukken en verdeel ze over borden.
- 3 Roer het paprikapoeder door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over de taco’s en maak af met een lepel crème fraîche.