Bagel met gegrilde halloumi en lente-uitjes
Gemiddeld
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Kneus het korianderzaad en meng het met 2 el olijfolie en de citroenschil. Snijd de halloumi in plakken en marineer ze samen met de lenteuitjes in het koriander-citroenmengsel.
Halveer de jalapeñopeper en verwijder de zaadlijsten. Was de jalapeñopeper en snijd hem in kleine stukken. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd hem in kleine stukken. Pel en snipper de knoflook. Was de koriander. Pureer in de keukenmachine de jalapeñopeper, de groene paprika, de knoflook, de verse koriander, het limoensap, de honing en 50 ml olijfolie tot een grove saus.
Gril de plakken halloumi en de lente-uitjes ca. 5 minuten rondom op de barbecue. Snijd de bagels horizontaal door en gril ze kort met het snijvlak op de barbecue. Serveer de bagels met de halloumi en de lente-uitjes erop. Druppel er de salsa en de ketchup overheen.