Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
bagel

Bagel met hazelnoot-chocopasta, aardbei, banaan en kiwi

In samenwerking met So Vegan So Fine
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Blijf je in de winter het liefst zo lang mogelijk onder de warme dekens liggen? Voor dit zoete ontbijtje kom je graag je bed uit!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor en bak de bagels lekker krokant af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze kort afkoelen.

  2. Snijd de bagels horizontaal doormidden en bestrijk iedere helft met een royale eetlepel roomkaas en 1 el hazelnoot-chocopasta. Beleg de onderste helften met plakjes aardbei, banaan en kiwi en dek af met de bovenste helften.

Per portie: 619 kcal | 82 g koolhydraten | 13 g eiwit | 24 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)