Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Bao's met sticky buikspek ©Sabine Koning

Bao’s met sticky buikspek

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • ca. 4 uur wachttijdca. 4 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de buikspekblokjes samen met de knoflook, ui en gember in de pot van de slowcooker.

  2. Roer de sojasaus, ketjap, basterdsuiker, honing en mirin tot een gladde saus en schenk deze bij het spek in de pot.

  3. Gaar het buikspek 4 uur op High of 6 uur op Low.

  4. Stoom de bao’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Schep het sticky buikspek in de gestoomde bao’s en garneer met bosui, gebakken uitjes en (sesam) mayonaise.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (3 stemmen)

Slowcookerboek

€ 21,99
Slowcookerboek