Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Barbacoa van Pulled Oats meatless monday

Barbacoa van Pulled Oats met tortilla’s, rode ui en avocado

In samenwerking met Gold and Green
  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Een dagje zonder vlees? Dat wordt allesbehalve saai met deze wereldse gerechten met Pulled Oats.

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak er de Pulled Oats ca. 3 minuten in. Voeg de helft van de gesnipperde rode ui samen met de knoflook, de tomatenpuree, de chipotlepeper en het komijnzaad toe en bak alles ca. 3 minuten verder. Verdun de saus met 5 el water en breng op smaak met zout en peper.

  2. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla’s met de barbacoa van Pulled Oats, de avocado, de koriander, de overige rode ui en de cherrytomaten. Lekker met zure room.

Receptuur & foodstyling: Sjoerd Kleijn Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)