
Biefstuk met paprika, spruitjes en taugé
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Maak de spruitjes schoon en blancheer ze ca. 5 minuten in kokend water met wat zout. Giet de spruitjes af en laat ze uitlekken. Was de paprika, halveer hem en verwijder de zaad- lijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Was de taugé en laat hem uitlekken.
Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak er de biefstukken ca. 3 minuten per zijde in. Verhit 1 el olie in een wok en bak er de spruitjes en de paprika ca. 5 minuten op hoog vuur in.
Neem de biefstukken uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie. Laat ca. 4 minuten rusten. Pel en snipper de knoflook en meng hem met de zachte boter. Bestrooi de spruitjes en de paprika met de garam masala en voeg de taugé toe.
Breng het groentemengsel op smaak met zout en peper. Verdeel over borden. Snijd de biefstukken in plakken en leg ze op de groenten. Verdeel de knoflookboter over de biefstuk.