Bereiding
- Maak de spruitjes schoon en blancheer ze ca. 5 minuten in kokend water met wat zout. Giet de spruitjes af en laat ze uitlekken. Was de paprika, halveer hem en verwijder de zaad- lijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Was de taugé en laat hem uitlekken.
- Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak er de biefstukken ca. 3 minuten per zijde in. Verhit 1 el olie in een wok en bak er de spruitjes en de paprika ca. 5 minuten op hoog vuur in.
- Neem de biefstukken uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie. Laat ca. 4 minuten rusten. Pel en snipper de knoflook en meng hem met de zachte boter. Bestrooi de spruitjes en de paprika met de garam masala en voeg de taugé toe.
- Breng het groentemengsel op smaak met zout en peper. Verdeel over borden. Snijd de biefstukken in plakken en leg ze op de groenten. Verdeel de knoflookboter over de biefstuk.