Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Biefstuk tagliata met coleslaw van rode kool

Biefstuk tagliata met coleslaw van rode kool

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng voor de coleslaw alle groenten in een grote kom met de helft van de peterselie. Roer het citroensap, de mosterd, de honing, de olijfolie en het zout in een kommetje door elkaar. Schep de dressing door de groenten en zet de coleslaw apart.

  2. Verhit een grillpan op hoog vuur tot hij zeer heet is. Wrijf de biefstukken in met de snijkant van de knoflook en bestrooi met zout en peper. Bak de biefstukken 2 minuten en 30 seconden per kant in de pan tot ze dichtgeschroeid zijn en grillstreepjes krijgen (medium rare). Haal uit de pan en laat rusten.

  3. Meng de rucola, de paprika en ¾ van de parmezaan in een kom met enkele scheutjes olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over een grote schaal. Snijd de biefstukken in plakjes en verdeel dit over de rucolasalade. Garneer met de overige peterselie en parmezaan en serveer met de coleslaw.

Per portie: 450 kcal | 14 g koolhydraten | 32 g eiwit | 29 g vet

coleslaw

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)