Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Bietensalade met kappertjes en dille

Bietensalade met kappertjes en dille

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Deze bietensalade met kappertjes en dille is fris, kruidig en heerlijk van smaak. De aardse bietjes combineren perfect met de zoute kappertjes en frisse kruiden. Een simpel, maar elegant bijgerecht voor je diner!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Deze bietensalade met kappertjes en dille is fris, kruidig en heerlijk van smaak. De aardse bietjes combineren perfect met de zoute kappertjes en frisse kruiden. Een simpel, maar elegant bijgerecht voor je diner!

Bereiding

  1. Meng de bieten, de lente-uitjes, de kappertjes, de dille, de azijn en de olijfolie door elkaar. Laat ca. 1 uur marineren. Voeg vlak voor het serveren de eieren toe en bestrooi eventueel met wat extra dille.

Per portie: 80 kcal | 4 g koolhydraten | 3 g eiwit | 6 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Lara Holmes Styling: Polly Webb-Wilson Foodstyling: Lizzie Harris

Wat vind jij van dit recept?

3.5 / 5.0 (2 stemmen)