Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Bladerdeegsterren met MonChou, zalm en parmaham

Bladerdeegsterren met MonChou, zalm en parmaham

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Meng de MonChou met de knoflook, de chilivlokken, de citroenschil en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Rol het bladerdeeg uit. Steek met de vorm sterren uit het bladerdeeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik met een vork gaatjes in de sterren en bestrijk ze met geklutst ei. Bak de sterren in 15-20 minuten goudbruin en knapperig in de oven. Haal ze uit de oven laat ze afkoelen op een rooster.

  3. Vul de spuitzak met de MonChouvulling en maak mooie toefjes op de sterren. Garneer met de zalmsnippers en de stukjes ham.

Per portie: 102 kcal | 5 g koolhydraten | 3 g eiwit | 8 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)