Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Bladerdeegtaartje met zongedroogde tomaat

Bladerdeegtaartje met zongedroogde tomaat

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Vet 4 ovenschaaltjes in en leg in ieder schaaltje een plak bladerdeeg. Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en hak ze grof. Verdeel de tomaatjes over de schaaltjes.

  2. Breek in ieder schaaltje een ei en bestrooi het geheel met zout, peper en het paprikapoeder. Bak de taartjes ca. 25 minuten in de oven.

  3. Schil de groene asperges en snijd de houtige eindjes eraf. Blancheer de asperges ca. 2 minuten in kokend water. Meng de warme asperges met het citroensap en de olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Serveer de warme taartjes met de asperges.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)