Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en tomaat

Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en tomaat

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Laat het bladerdeeg ontdooien en leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Was de tomaten en halveer ze. Bestrooi het bladerdeeg met het paneermeel. Leg op ieder plakje bladerdeeg 4 halve tomaten met het snijvlak naar boven.

  2. Pluk de oreganoblaadjes van de takjes en hak ze grof. Verbrokkel de geitenkaas grof. Strooi de geitenkaas en de oregano over de tomaten. Bedruppel met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de taartjes 15-20 minuten in de oven.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)