Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Blauwebessenmargarita

Blauwebessenmargarita

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het limoenrasp, het chilipoeder en het zout op een klein bordje. Snijd de limoen doormidden en ga met 1 helft over de rand van een glas. Druk de rand van het glas in het zoutmengsel, zodat het eraan blijft plakken. Pers beide helften van de limoen uit en schenk het sap in het glas met de bessen en de siroop. Stamp met een cocktailstamper of het handvat van een deegroller fijn tot de bessen gepureerd zin. Voeg een handvol ijs toe en schenk de tequila en de triple sec erbij . Roer alles door elkaar voor je de cocktail serveert.

  2. Je kunt ook een hele kan maken. Vermenigvuldig daarvoor alle ingrediënten met 8 en doe de blauwe bessen, het limoensap en de agavesiroop in een blender. Maal er een puree van, doe hem in een kan met het ijs, de tequila en de triple sec en roer. Serveer in 8 glazen met een zoutrandje.

Per portie: 252 kcal | 20 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Fotografie: Mike English

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)