Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Bonen in tomatensaus op een toast

Bonen in tomatensaus op een toast

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de tomatenblokjes met de tomatenpuree, de harissa, het komijnpoeder, het paprikapoeder, de honing en de worcestersaus in een grote pan. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Kook onafgedekt ca. 5 minuten tot de saus iets ingedikt is. Roer regelmatig door.

  2. Voeg de bonen toe aan de tomatensaus en verhit nog ca. 5 minuten tot de bonen goed heet zijn. Haal de pan van het vuur en roer de geraspte citroenschil erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Rooster intussen het brood. Verdeel er de bonen in tomatensaus over. Serveer met een eetlepel Griekse yoghurt en garneer met wat peterselieblaadjes.

Per portie: 374 kcal | 48 g koolhydraten | 16 g eiwit | 10 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)