Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Breakfast bowl met bosvruchten en pure chocolade

Breakfast bowl met bosvruchten en pure chocolade

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Aantal personen
6

Ingrediënten

Morgenstond heeft lekker eten in de mond’, zoals wij zouden zeggen. Ga doordeweeks en in het weekend voor dit heerlijke ontbijtje en kickstart je dag!

Bereiding

  1. Doe 300 g van het fruit, de havermout en de yoghurt in een kom en maal heel glad met een staafmixer. Verdeel over kommen en verdeel de rest van het fruit, de amandelpasta, de chocolade en de zadenmix erover.

  2. Serveer direct of dek af en zet in de koelkast tot je wil eten. In de koelkast blijft de breakfast bowl vier dagen goed. Bestrooi voor het serveren met de muntblaadjes.

Per portie: 337 kcal | 31 g koolhydraten | 13 g eiwit | 16 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sara Buenfeld Fotografie: BBC Good Food Magazine

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)