
Bresaola-carpaccio met Parmiggiano Reggiano en knolselderij-appelsalade
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Deze bresaola-carpaccio is net even anders dan de klassieke versie. De combinatie met knolselderij-appelsalade zorgt voor een frisse bite. Een luxe voorgerecht dat weinig moeite kost, maar verrassend lekker is!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Doe voor de salade de appel en de knolselderij in een kom. Meng met het citroensap; zo voorkom je verkleuren.
Roer de yoghurt, de mayonaise, de mosterd, de dille en de geraspte kaas door de appel en de knolselderij. Breng op smaak met zeezout en peper en houd apart in de koelkast.
Doe de rucola in een kom meng met het citroensap en de olie. Verdeel de rucola over borden en leg de plakjes bresaola losjes erop.
Garneer met de grof geschaafde Parmigiano Reggiano, de kapperappeltjes en de peper. Serveer de knolselderij-appelsalade erbij of erop.









