Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Cover voor Broccoli met rode ui en pijnboompitten

Broccoli met rode ui en pijnboompitten

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Stoom de broccoli in een stoommandje of stoomoven in ca. 6 minuten beetgaar.

  2. Pel de rode uien en snijd ze in partjes. Snijd de varkensfilet in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het vlees en de uien ca. 5 minuten op hoog vuur. Voeg de pijnboompitten en de salie toe en bak ze ca. 2 minuten mee.

  3. Voeg de broccoliroosjes toe aan het vlees en verwarm ze nog ca. 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rijst.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie