Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Broccoli met rode ui en pijnboompitten

Broccoli met rode ui en pijnboompitten

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Stoom de broccoli in een stoommandje of stoomoven in ca. 6 minuten beetgaar.

  2. Pel de rode uien en snijd ze in partjes. Snijd de varkensfilet in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het vlees en de uien ca. 5 minuten op hoog vuur. Voeg de pijnboompitten en de salie toe en bak ze ca. 2 minuten mee.

  3. Voeg de broccoliroosjes toe aan het vlees en verwarm ze nog ca. 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rijst.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!