Broccolifrittata met zoete aardappel
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Schil de zoete aardappels en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote ovenbestendige pan en bak er de zoete aardappel en de knoflook ca. 4 minuten in.
Was de broccoli en verdeel hem in kleine roosjes. Voeg de broccoli en het karwijzaad toe aan de zoete aardappel en bak nog ca. 4 minuten. Kluts de eieren en breng op smaak met zout, peper en het paprikapoeder.
Schenk het eimengsel in de pan en gaar het geheel 10-15 minuten in de oven tot het ei gestold is. Was de rucola en schud hem goed droog. Serveer de frittata en verdeel er de rucola en de geitenkaas over.