Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Broccolifrittata met zoete aardappel

Broccolifrittata met zoete aardappel

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Schil de zoete aardappels en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote ovenbestendige pan en bak er de zoete aardappel en de knoflook ca. 4 minuten in.

  2. Was de broccoli en verdeel hem in kleine roosjes. Voeg de broccoli en het karwijzaad toe aan de zoete aardappel en bak nog ca. 4 minuten. Kluts de eieren en breng op smaak met zout, peper en het paprikapoeder.

  3. Schenk het eimengsel in de pan en gaar het geheel 10-15 minuten in de oven tot het ei gestold is. Was de rucola en schud hem goed droog. Serveer de frittata en verdeel er de rucola en de geitenkaas over.

Foto’s: Stephan van Raay
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)