Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Broodje ham met spitskoolsalade

Broodje ham met spitskoolsalade

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hete lucht: 175°C / gas: stand 3). Snijd de spitskool in zeer fijne reepjes. Pel de rode ui en snijd hem in ringen. Laat de maïs uitlekken. Was de appels en rasp ze fijn.

  2. Meng de spitskool met de ui, de maïs, de appel, de mayonaise, de azijn en het paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper en laat ca. 10 minuten staan.

  3. Bak de pistolets ca. 10 minuten in de oven. Verhit de boter in een pan en bak er de plakken ham kort op. Snijd de pistolets open en leg er de plakken ham in. Schep de koolsalade op de ham en vouw de broodjes dicht. Serveer direct.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)

Lees verder onder de advertentie