Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Broodje krabsalade

Broodje krabsalade

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer voor de saus de mierikswortelpuree met de mosterd, de ketchup, de mayonaise en ½ tl paprikapoeder door elkaar. Roer de selderij en de lente-ui erdoorheen en breng op smaak met zout, peper en tabasco.

  2. Snijd de broodjes open en bestrijk ze licht met boter. Verhit een koekenpan en rooster er de broodjes op de snijkant goudbruin en knapperig in. Laat afkoelen.

  3. Meng het krabvlees met de saus. Leg wat waterkers in ieder broodje en verdeel er de krabsalade over. Bestrooi met wat extra paprikapoeder en serveer direct.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Liberty Fennell

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)