Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Broodje met knapperige garnalen

Broodje met knapperige garnalen

  • Eenvoudig

  • 29 minuten bereidingstijd29 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Deze zomer geen saaie bammetjes maar originele en rijkgevulde sandwiches.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Bereid de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak het stokbrood in ca. 5 minuten knapperig in de oven. Laat afkoelen en snijd de broodjes in de lengte doormidden.

  2. Meng de ingrediënten voor de saus met 1 el augurkennat door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

  3. Bestrijk de onderste broodjeshelften royaal met de saus en verdeel er de garnalen over. Beleg met de sla, de tomaat en de augurk en druppel er meer saus over. Bestrooi eventueel met extra cajunkruiden en dek af met de bovenste broodjeshelften.

Per portie: 827 kcal | 49 g koolhydraten | 18 g eiwit | 62 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Lottie Covell

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)