Bereiding

1. Wrijf de biefstukken in met de knoflook. Stop ze in de diepvrieszak en voeg de olijfolie, de sherryazijn en de peterselie toe. Sluit de zak, wrijf het vlees goed in en klop het mals met de deegroller. Laat het vlees 1-2 uur marineren in de koelkast.

2. Pureer de ingrediënten voor de saus in een keukenmachine met 1 el water zeer glad. Het is meer saus dan je nodig hebt, maar je kunt de overgebleven saus luchtdicht afgesloten 1 week in de koelkast bewaren.

3. Verhit een grillpan of koekenpan tot zeer heet. Veeg de knoflook en peterselie van het vlees en bestrooi de biefstukken royaal met zout en peper. Bak de biefstukken ca. 2 minuten aan beide zij den en laat ze een paar minuten rusten op een bord.

4. Leg de broodjes met de binnenkant naar beneden op het bord bij het vlees en druk een beetje aan, zodat ze de vleessappen kunnen opnemen. Snijd het vlees in plakjes. Vul de broodjes met het vlees, een deel van de saus en de rucola.

Per portie: ca. 636 kcal
43 g eiwit | 30 g vet | 47 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe, Adam Bush Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Katy Greenwood