Brownie met kwark en aardbeien
Gemiddeld
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Smelt de chocolade met 60 g boter au bain-marie. Klop de eieren met de suiker en een snufje zout romig. Vet een bakvorm (ca. 15x15cm) in en bestuif hem met bloem. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C).
Spatel de gesmolten chocolade voorzichtig door het eimengsel. Zeef 75 g bloem erboven en spatel hem erdoorheen. Giet het beslag in de bakvorm en zet hem 20-25 minuten in de oven. De brownie moet in het midden nog zacht aanvoelen. Laat de brownie helemaal afkoelen en stort hem uit de vorm.
Snijd de brownie in stukken en leg ze op bordjes. Was de aardbeien en dep ze voorzichtig droog. Snijd de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in plakjes. Verdeel de plakjes aardbei en de kwark over de brownie.