Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Brownies en blondies

Brownies en blondies

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 20

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Doe 100 ml kokosolie, 50 ml water en de rest van de ingrediënten behalve het cacaopoeder en de gemengde noten in een blender of keukenmachine en meng tot een glad beslag. Verdeel het beslag over twee kommen. Meng het cacaopoeder door het beslag in één kom. Je hebt nu beslag voor brownies en beslag voor blondies.

  2. Vet een vierkant bakblik (ca. 20×20 cm) in met een beetje kokosolie. Zet een strook bakpapier rechtop in het midden van de bakvorm om hem in tweeën te verdelen. In het ene deel schep je het browniebeslag en in het andere gedeelte het blondiebeslag. Verdeel eventueel de noten over het beslag. Bak de brownies en blondies ca. 35 minuten in de oven. Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze aansnijdt. In een luchtdichte trommel zijn de brownies en blondies ca. 1 week houdbaar. Je kunt ze ook invriezen: dan kun je ze ca. 3 maanden bewaren.

Per portie: 132 kcal | 8 g koolhydraten | 3 g eiwit | 10 g vet

Recept van Jacky: "Ben je op zoek naar nog meer healthy, voedzame, maar vooral lekkere recepten? Neem dan een kijkje op mijn site jackynobels.nl of Instagram @jackynobels!"

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)