Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Bruschetta met ‘nduja

Bruschetta met ‘nduja

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Snijd het stokbrood schuin in plakjes van ca. 2 cm dik en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruip met wat olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak het brood in ca. 12 minuten krokant in de oven.

  2. Rooster intussen de venkelzaadjes in een droge koekenpan tot ze beginnen te geuren en haal ze uit de pan. Verhit in dezelfde pan een scheutje olie en bak hierin de ui bruin aan.

  3. Spreid de ‘nduja uit over de plakjes brood, beleg met de ui en garneer met de venkelzaadjes.

Per portie: 446 kcal | 38 g koolhydraten | 8 g eiwit | 29 g vet

Receptuur: Jacqueline Sluijter Foto’s: Willem van Santen Foodstyling: Alexandra Hereijgers

Wat vind jij van dit recept?

4.3 / 5.0 (4 stemmen)