Bruschetta’s met tuinbonen en geitenkaas
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Heb je tuinboontjes over? Daar weten wij wel raad mee! Maak deze heerlijke bruschetta met tuinbonen en geitenkaas. Het groen knalt van je bord.
Bereiding
Verhit de grillpan op hoog vuur. Smeer het brood rondom in met olijfolie en gril het rondom in de pan tot het mooie bruine grillstrepen heeft. Knijp de tuinbonen uit hun velletje. Prak de tuinbonen fijn met een vork en breng op smaak met de verse munt en wat zout en peper.
Meng de geitenkaas met de Griekse yoghurt. Wrijf met het knoflookteentje over het oppervlak van het brood. Besmeer ieder broodje met het kaas-yoghurtmengsel en verdeel er wat geprakte tuinbonen overheen. Garneer met de Parmezaanse kaas, een scheutje olijfolie en wat peper.