Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Bruschetta met worst en burrata

Bruschetta met worst en burrata

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Voor de tomatensalsa

Voor de bruschetta

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de salsa in een mengkom en laat enkele minuten trekken.

  2. Snijd voor de bruschetta 8 sneetjes brood en gril of toast ze goudbruin. Gril de Chistorra-worstjes of bak ze gaar in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Let op bij het grillen, want deze worstjes verliezen veel vet en hierdoor kunnen vlammen ontstaan in de grill of barbecue. Snijd de worstjes in kleinere stukjes.

  3. Scheur iedere bol burrata in 4 gelijke delen en kruid met peper, zout en olijfolie.

  4. Verdeel de salsa op het krokante brood. Leg daarop de burrata en de warme Chistorraworstjes. Bestrooi de bruschetta met rucola en basilicumblaadjes. Werk af met olijfolie.

*Deze worstjes worden gemaakt met het vlees van

braadworsten van de Albert Heijn.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)