Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Bruschette met toppings

Bruschette met toppings

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C).

  2. Snijd het brood indien nodig in plakken van gelijke dikte, leg op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster de broodjes 6-8 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin en een beetje knapperig is. Als je de barbecue toevallig aan hebt staan – nog beter voor de smaak – dan hebben ze echt maar een paar minuten nodig. Rooster ze absoluut niet te lang, het moeten geen crackers worden, de broodjes moeten nog meeveren als je ze induwt.

  3. Wrijf een kant van de nog warme bruschette in met het teentje knoflook. Beleg de bruschette vervolgens met een topping naar keuze.

Receptuur: Roberta Pagnier Fotografie: Tess Fluit Styling: Marjolein Vonk

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Roberta’s cucina povera

€ 24,99
Cucina Povera