Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Bucatini met geroosterde paprika, tomaat en tahin

Bucatini met geroosterde paprika, tomaat en tahin

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200⁰C / hetelucht: 180⁰C). Doe de tomaten, de boter, de knoflook, het paprikapoeder en de suiker in een aardewerken ovenschaal en roer door elkaar. Leg de paprikareepjes op het mengsel en bak 50-60 minuten, of tot de paprika en de tomaten goudbruin zijn en bijna knappen.

  2. Breng een pan licht gezouten water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en houd een soeplepel pastawater apart. Schep de pasta om met de tahin en wat pastawater en roer het door de paprikasaus. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de peterselie eroverheen gestrooid.

Per portie: 473 kcal | 56 g koolhydraten | 15 g eiwit | 20 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Ailsa Brown Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Myles Williamson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)