Lees verder onder de advertentie
Bucatini met geroosterde paprika, tomaat en tahin
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200⁰C / hetelucht: 180⁰C). Doe de tomaten, de boter, de knoflook, het paprikapoeder en de suiker in een aardewerken ovenschaal en roer door elkaar. Leg de paprikareepjes op het mengsel en bak 50-60 minuten, of tot de paprika en de tomaten goudbruin zijn en bijna knappen.
Breng een pan licht gezouten water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en houd een soeplepel pastawater apart. Schep de pasta om met de tahin en wat pastawater en roer het door de paprikasaus. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de peterselie eroverheen gestrooid.
Lees verder onder de advertentie