Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Burrito's met witte bonen, spinazie en geitenkaas

Burrito’s met witte bonen, spinazie en geitenkaas

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Een burrito zonder bonen is natuurlijk geen waardig, Mexicaans gerecht. Deze variant met witte bonen geeft een super smeuïge bite en is hemels in combinatie met de geitenkaas. Buen provecho!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Een burrito zonder bonen is natuurlijk geen waardig, Mexicaans gerecht. Deze variant met witte bonen geeft een super smeuïge bite en is hemels in combinatie met de geitenkaas. Buen provecho!

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit er de knoflook en de komijn ca. 2 minuten in tot de knoflook glazig en zacht is. Voeg de bonen en de spinazie toe en stoof rustig warm tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout, zwarte peper en citroensap.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Verdeel het bonenmengsel over de tortilla’s, rol ze op en leg ze strak naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de geitenkaas en bak in ca. 15 minuten goudbruin en krokant in de oven. Serveer eventueel met een groene salade.

Per portie: 535 kcal | 44 g koolhydraten | 18 g eiwit | 30 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (7 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!