Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Frisse cacaothee met gember en citroengras

Frisse cacaothee met gember en citroengras

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kneus de serehstengel door er met de platte kant van een mes op te drukken. Schil de gember.

  2. Breng 1 l water aan de kook. Doe de cacaoschillen, de sereh en de gember in een pan. Schenk er het kokende water over. Laat de thee ca. 5 minuten trekken. Zoet de cacaothee naar smaak met honing. Zeef de thee en laat hem afkoelen. Serveer de thee koud.

Per portie: 18 kcal | 3 g koolhydraten | 1 g eiwit

Foto’s: Stephan van Raay Foodstyling & receptuur: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)