Bereiding
- Rooster de plakjes stokbrood aan beide zijden in een droge pan of in de oven en wrijf ze in met de snijvlakken van het gehalveerde teentje knoflook. Druppel er een beetje olijfolie overheen.
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 160°C). Doe de camemberts in kleine ovenschaaltjes of laat ze in het houten doosje en zet de bodem in de deksel.
- Snijd het oppervlak van de camembert een paar keer in met een scherp mesje, druppel de wijn eroverheen en bestrooi met de blaadjes tijm. Dek af met aluminiumfolie en bak ca. 10 minuten in de oven. Neem uit de oven, druppel de honing eroverheen en serveer met het stokbrood.
Per portie: 302 kcal
16 g eiwit | 16 g vet | 23 g koolhydraten
©olive Magazine/Immediate Magazine Foto’s: Myles New Receptuur: Lulu Grimes, Janine Ratcliffe Styling: Katie Cecil Foodstyling: Sal Henley Illustraties: Jitske Wedman