Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
cantaloupe cocktail

Cantaloupe met Oost-Indische kers uit Floral Libations

  • Eenvoudig

De simpele toevoeging van de sierlijke Oost-Indische kers aan dit klassieke drankje maakt elke brunch een beetje extra speciaal.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

De simpele toevoeging van de sierlijke Oost-Indische kers aan dit klassieke drankje maakt elke brunch een beetje extra speciaal.

Bereiding

  1. Doe de stukjes meloen in een blender en mix het totdat het vloeibaar is. Zeef de meloen door een fijne zeef boven een grote pitcher.

  2. Voeg de mousserende wijn toe en roer tot een geheel. Schenk het mengsel in 10 champagne fluitjes en garneer elk glas met een verse Oost-Indische kers.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Floral Libations

€ 20,-
floral libations