Carbonara summer rolls
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Schenk ruim kokend water uit de waterkoker in een pan, zet het vuur hoog en voeg de instantnoodles toe. Laat de noodles zacht worden.
Voeg de saus en kruidenpoeder uit de zakjes toe en meng goed door. Doe de kookroom erbij, roer even, meng vervolgens de mozzarella erdoor en laat het geheel een beetje dikkig worden. Snijd de bosui in ringetjes in de komkommer en wortel in dunne reepjes.
Zet een schaal met lauwwarm water klaar. Dip een rijstvel in het lauwwarme water (duw het helemaal onder) en laat het 30 seconden liggen tot het zacht is geworden (maar niet té zacht, het moet hanteerbaar blijven).
Leg het zachte vel op een bord of plank en leg wat komkommer en wortel in het midden. Verdeel daarop een schep noodles en rol het vel strak op. Maak de rest van de summer rolls op dezelfde manier, tot de noodles op zijn.