Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
carrotdog hotdogdag

Carrot dog

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de relish

Bereiding

  1. 1. Breng voor de relish de azijn, de suiker, de laurierblaadjes, het zout en het kerriepoeder in een pannetje aan de kook. Laat koken tot de suiker is opgelost. Giet het hete azijnmengsel over de courgette. Laat minstens 30 minuten staan.

  2. 2. Blancheer de bospenen in ruim kokend water in 4-5 minuten beetgaar. Meng de barbecuesaus met het gerooktepaprikapoeder en bestrijk er de bospenen mee. Gril de wortels op een hete barbecue of in een grillpan ca. 8 minuten rondom tot ze mooi gekaramelliseerd zijn. Snijd de broodjes open en schep er wat relish (zonder opgiet) in. Leg er een wortel op. Maak af met de cheddar, mosterd en gebakken uitjes.

Per portie: 403 kcal | 49 g koolhydraten | 14 g eiwit | 16 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)