Carrot shrub met granaatappel en gember
In samenwerking met Smaakt
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
en 40 minuten wachttijd en 40 min. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Schil 25 g gember en rasp hem fijn. Meng de appelazijn met de geraspte gember en de suiker. Zet een nacht afgedekt in de koelkast.
Vul 4 glazen met ijs. Giet in ieder glas 1 el granaatappelsiroop. Zeef de geraspte gember uit de azijn. Meng de azijn met het wortelsap en giet het mengsel voorzichtig in de glazen zodat de granaatappelsiroop onder in het glas blijft. Maak af met een plak verse gember, een plak wortel en een takje munt.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.