Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

win een pakket groentesappen van Smaakt

Carrot shrub met granaatappel en gember

In samenwerking met Smaakt
  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 1 uur en 40 minuten wachttijdca. 1 u. en 40 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil 25 g gember en rasp hem fijn. Meng de appelazijn met de geraspte gember en de suiker. Zet een nacht afgedekt in de koelkast.

  2. Vul 4 glazen met ijs. Giet in ieder glas 1 el granaatappelsiroop. Zeef de geraspte gember uit de azijn. Meng de azijn met het wortelsap en giet het mengsel voorzichtig in de glazen zodat de granaatappelsiroop onder in het glas blijft. Maak af met een plak verse gember, een plak wortel en een takje munt.

Per portie: 94 kcal | 21 g koolhydraten

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie