Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cavolo-nero-pesto

Cavolo-nero-pesto

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Scheur de cavolo nero in stukken en doe ze in een keukenmachine. Pel de knoflook en doe deze erbij. Verkruimel de kaas erbij en voeg de olie, het citroensap en de walnoten toe.

  2. Maal tot een dikke pesto, lepel over de gekookte pasta en schep om voor je serveert. Afgedekt in de koelkast blijft de pesto tot een week goed, in de diepvries tot 3 maanden.

Per portie: 81 kcal | 2 g eiwit | 8 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Samuel Goldsmith Foto’s: Sean Kalitz Foodstyling: Esther Clark Styling: Jenny Iggleden

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)