Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Ceviche van zeebrasem met mais

Ceviche van zeebrasem met mais

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

de marinade

Deze ceviche moet je gewoon een keer geprobeerd hebben. Super fris en toch zoveel soorten smaakje in elke hap.

Bereiding

  1. Verhit een barbecue tot hoge temperatuur. Bestrijk de mais met 1 el olijfolie en bestrooi royaal met zout en peper. Leg de mais in een grillschaal en gril 10-15 minuten op de barbecue. Draai regelmatig tot alle mais geblakerd is. Snijd van boven naar beneden de maiskorrels van de kolf af.

  2. Snijd de zeebrasemfilets in repen van 2 cm en doe ze in een kom. Klop alle ingrediënten voor de marinade met 3 el olijfolie, zout en peper door elkaar. Schenk over de vis. Laat ca. 2 minuten marineren.

  3. Schik de vis op een schaal. Strooi er de mais, de lente-ui, de rode peper en de avocado overheen. Bedruppel met de marinade en bestrooi met de koriander.

Per portie: 575 kcal | 13 g koolhydraten | 41 g eiwit | 38 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe & Adam Bush  Foto’s: Kris Kirkham  Styling: Rob Merrett  Foodstyling: Emily Kydd

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)