Champagnetiramisu met rode vruchten
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd
Advertentie
Of je nou heel veel mensen over de vloer hebt deze oud en nieuw of je het lekker rustig houdt, het nieuwe jaar mag in ieder geval gevierd worden met lekker eten. Dus proost niet alleen met bubbels maar verwerk ze ook in deze heerlijke champagnetiramisu!
Bereiding
Klop de slagroom stijf met een staande mixer of handmixer. Roer de mascarpone los en klop de mascarpone en de poedersuiker door de slagroom.
Dip de helft van de lange vingers kort in de champagne en verdeel ze over de bodem van een ovenschaal. Verdeel hierover de helft van het slagroom-mascarponemengsel. Verdeel hierover nog een laagje lange vingers gedipt in champagne en daarover de rest van het slagroom-mascarponemengsel. Zet de schaal minimaal 1 uur in de koelkast.
Verdeel voor het serveren de rode vruchten over de tiramisu. Bestuif met poedersuiker.