Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Champignons met worstjes en zwarte bonen

Champignons met worstjes en zwarte bonen

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de champignons schoon en snijd ze klein. Verhit 2 el boter op middelhoog vuur. Bak er de ui, de knoflook en de champignons ca. 10 minuten in. Verhit 2 el boter en bak er de braadworsten rondom goudbruin en gaar in.

  2. Laat de bonen uitlekken. Was de spinazie en laat hem zeer goed uitlekken. Voeg 250 ml water, het bouillonblokje en de zwarte bonen toe aan het champignonmengsel en verwarm het geheel op laag vuur.

  3. Neem het champignonmengsel van het vuur en roer de spinazie erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het mengsel over diepe borden. Snijd de braadworsten schuin in stukken en verdeel ze over het spinaziechampignonmengsel.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!