Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Chapati-wrap met kip tikka masala, salade en zoetzure rode ui

Chapati-wrap met kip tikka masala, salade en zoetzure rode ui

In samenwerking met Patak’s
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

  • ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de kipfilet met de currypasta en de knoflook. Laat afgedekt ca. 2 uur marineren in de koelkast.

  2. Verwarm in een pannetje de azijn met de suiker tot de suiker is opgelost. Doe de uienringen in een kom en giet het warme azijnmengsel eroverheen. Laat afkoelen.

  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak er de kipfilet in ca. 10 minuten rondom goudbruin en gaar in. Bestrooi evt. met wat zout en peper.

  4. Verwarm de rotivellen of chapati in een koekenpan tot ze soepel zijn. Bestrijk ze met de (kruiden)yoghurt en verdeel de kip, de sla, de mangoblokjes en de uitgelekte uienringen erover. Schep er naar smaak chiliolie overheen en rol op. Serveer direct.

Per portie: 435 kcal | 42 g koolhydraten | 25 g eiwit | 18 g vet

Receptuur en foto’s: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)