Chapati-wrap met kip tikka masala, salade en zoetzure rode ui
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Meng de kipfilet met de currypasta en de knoflook. Laat afgedekt ca. 2 uur marineren in de koelkast.
Verwarm in een pannetje de azijn met de suiker tot de suiker is opgelost. Doe de uienringen in een kom en giet het warme azijnmengsel eroverheen. Laat afkoelen.
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak er de kipfilet in ca. 10 minuten rondom goudbruin en gaar in. Bestrooi evt. met wat zout en peper.
Verwarm de rotivellen of chapati in een koekenpan tot ze soepel zijn. Bestrijk ze met de (kruiden)yoghurt en verdeel de kip, de sla, de mangoblokjes en de uitgelekte uienringen erover. Schep er naar smaak chiliolie overheen en rol op. Serveer direct.