Lees verder onder de advertentie
Chili-paddenstoelenomelet
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak er de champignons zacht en goudbruin in. Voeg de lente-ui, de rode peper en de knoflook toe en bak nog 34 minuten op matig vuur. Breng op smaak met zout en peper en schep het geheel op een bord. Houd afgedekt warm.
Veeg de pan schoon met keukenpapier en smelt er nog ½ el boter in. Breng de eieren op smaak met zout en peper en schenk ze in de pan. Bak de omelet op laag vuur en duw de zijden steeds
met een lepel naar binnen zodat het vloeibare ei weer naar de rand loopt. Strooi als het ei bijna helemaal gestold is de cheddar erover en schep het paddenstoelenmengsel erop.Laat de kaas enkele minuten smelten en verdeel de rucola over de omelet. Vouw de omelet dubbel en laat hem op een bord glijden.
Lees verder onder de advertentie