Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Chili non-carne soep

Chili sin carne soep

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Iedereen kent het welbekende bonengerecht chili con carne wel. Probeer ook eens chili sin carne soep!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Iedereen kent het welbekende bonengerecht chili con carne wel. Probeer ook eens chili sin carne soep!
Serveertip
Wil je écht uitpakken? Bak er dan vers brood bij! Lekker om in de soep te dippen.

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak er de knoflook, de uien en de bleekselderij in ca. 10 minuten zacht in. Voeg de paprika toe en bak nog ca. 5 minuten verder. Roer het chilipoeder en het komijnpoeder erdoorheen en verhit kort mee. Voeg de balsamicoazijn, de suiker, de tomatenblokjes, de bouillon en zout en peper toe, zet het vuur laag en laat ca. 10 minuten sudderen.

  2. Voeg de kidneybonen toe en kook nog ca. 10 minuten door. Bak ondertussen het knoflook- (stok)brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Verdeel de chili non-carne over kommen en garneer met de cheddar en de lente-uitjes. Serveer met het knoflook(stok)brood.

Per portie: 349 kcal | 34 g koolhydraten | 12 g eiwit | 17 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Kate Wesson

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!