Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Chili non-carne soep

Chili sin carne soep

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak er de knoflook, de uien en de bleekselderij in ca. 10 minuten zacht in. Voeg de paprika toe en bak nog ca. 5 minuten verder. Roer het chilipoeder en het komijnpoeder erdoorheen en verhit kort mee. Voeg de balsamicoazijn, de suiker, de tomatenblokjes, de bouillon en zout en peper toe, zet het vuur laag en laat ca. 10 minuten sudderen.

  2. Voeg de kidneybonen toe en kook nog ca. 10 minuten door. Bak ondertussen het knoflook- (stok)brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Verdeel de chili non-carne over kommen en garneer met de cheddar en de lente-uitjes. Serveer met het knoflook(stok)brood.

Per portie: 349 kcal | 34 g koolhydraten | 12 g eiwit | 17 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Kate Wesson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)