Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Chilispruitjes

Chilispruitjes met tortilla’s

In samenwerking met Vegetariërsbond
  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Verhit 2 el olie in een ovenbestendige pan en fruit er de ui ca. 5 minuten in. Voeg de spruitjes toe en bak ca. 4 minuten verder. Voeg de knoflook, de specerijen en de chipotlepasta toe en fruit het geheel nog ca. 3 minuten op laag vuur. Voeg de tomatenpassata en de kidneybonen toe en meng alles goed door elkaar. Zet de pan 20-25 minuten in de oven.

  2. 2. Verwarm intussen de tortilla’s in een licht met olie ingevette (grill)pan aan beide kanten. Haal de chilispruitjes uit de oven en verdeel over 4 borden. Serveer met de tortilla’s, de avocado, de limoen en de koriander.

Per portie: 649 kcal | 64 g koolhydraten | 17 g eiwit | 33 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)