Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Chocolade-sinaasappelrijstdessert

Chocolade-sinaasappelrijstpudding

  • Eenvoudig

  • 39 minuten bereidingstijd39 min. bereidingstijd

Een toetje als ontbijt? Met deze chocolade-sinaasappelrijstpudding kan het!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
6

Ingrediënten

Een toetje als ontbijt? Met deze chocolade-sinaasappelrijstpudding kan het!
Tip
Deze rijstpudding is ook lekker met stukjes peer of mango.

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een steelpan en breng op laag vuur aan de kook. Roer goed om klontjes te voorkomen. Laat 30-40 minuten koken tot de rijst gaar is en roer regelmatig zodat het niet aanbrandt.

  2. Voeg nog wat melk toe en serveer heet. Besprenkel met extra chocolade en sinaasappelrasp.

Per portie: 383 kcal | 57 g koolhydraten | 11 g eiwit | 11 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!