Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Chocolade-walnootmeringuekoekjes

Chocolade-walnootmeringuekoekjes

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Klop de boter met de suiker en de basterdsuiker wit en luchtig. Roer het vanilleextract, het ei en de witte chocolade er kort doorheen. Zeef de bloem en de baksoda eroverheen en roer tot een deeg. Kneed de pure chocolade, de walnoten, de frambozen en de gehakte meringues door het deeg tot ze goed verdeeld zijn.

  2. Vorm 12 balletjes van het deeg en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat met telkens 5 cm tussenruimte. Bak de koekjes 10-12 minuten tot ze licht goudbruin en gerezen zijn. Laat de koekjes minstens 30 minuten afkoelen op de bakplaat – hierdoor krijgen ze in het midden een blondie-achtige textuur.

Per portie: 290 kcal | 32 g koolhydraten | 4 g eiwit | 16 g vet

@ olive Magazin/Immediate Media Foto’s: Vinny Whiteman Receptuur: Sarah Cook Styling: Davina Perkins Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)