Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
chocoladelepels

Zelf maken: chocoladelepels

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt 3/4 van de chocolade au bain-marie. Spatel de rest van de chocolade erdoorheen tot hij net is gesmolten.

  2. Vul de holtes van de minimuffinvorm met de gesmolten chocolade. Laat de chocolade een beetje stollen voordat je de lepels erin steekt zodat ze blijven staan.

  3. Garneer de chocoladelepels met de gehakte noten en de suikerparels. Laat de chocolade helemaal stollen en bewaar de chocoladelepels buiten de koelkast.

© Foto: Eddy Haitjema  Foodstyling: Willem van Santen  Styling en receptuur: Willemijn van der Kamp

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!