Chocotompouce
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Snijd de plakken doormidden en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik met een vork het bladerdeeg enkele malen in. Bestrooi het bladerdeeg met 2 el poedersuiker.
Bak het bladerdeeg ca. 10 minuten in de oven tot het krokant is. Smelt de chocolade au bain-marie en laat hem afkoelen tot hij nog net vloeibaar is. Klop de slagroom stijf en meng 1/3 van de slagroom door de chocolade. Spatel voorzichtig de rest van de slagroom door de chocolade. Zet de chocoladeroom ca. 10 minuten in de koelkast.
Schep op de helft van de bladerdeegplakjes een flinke laag chocoladeroom en leg er de andere bladerdeegplakjes op. Bestrooi met 1 el poedersuiker en het cacaopoeder.