Chocotompouce
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1 Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Snijd de plakken doormidden en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik met een vork het bladerdeeg enkele malen in. Bestrooi het bladerdeeg met 2 el poedersuiker.
2 Bak het bladerdeeg ca. 10 minuten in de oven tot het krokant is. Smelt de chocolade au bain-marie en laat hem afkoelen tot hij nog net vloeibaar is. Klop de slagroom stijf en meng 1/3 van de slagroom door de chocolade. Spatel voorzichtig de rest van de slagroom door de chocolade. Zet de chocoladeroom ca. 10 minuten in de koelkast.
3 Schep op de helft van de bladerdeegplakjes een flinke laag chocoladeroom en leg er de andere bladerdeegplakjes op. Bestrooi met 1 el poedersuiker en het cacaopoeder.