Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Chop Soy (tjap tjoy) met garnalen, wok komkommer en peultjes

Chop Soy (tjap tjoy) met garnalen, wok komkommer en peultjes

In samenwerking met Love my Salad
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de garnalen met de oestersaus, knoflook en gember. Roer door en laat circa 30 minuten marineren.

  2. Verhit de zonnebloemolie en de sesamolie in de wok en fruit de uien. Voeg na 5 minuten de rode paprika en peultjes toe. Roerbak nog eens 5 minuten en doe nu de stukken wok komkommer erbij. Bak op middelhoog vuur tot alles goed warm is.

  3. Verhit ondertussen in een koekenpan wat zonnebloemolie en bak hierin de garnalen met de marinade. Als de garnalen roze kleuren voeg je ze toe aan de groente.

  4. Schep goed door en breng eventueel op smaak met wat sojasaus.

  5. Serveer en garneer met fijngehakte lente-ui. Lekker met (bruine) rijst of noedels.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)