Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Chorizostoof met bonen

Chorizostoof met bonen

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Gezond was nog nooit zo makkelijk én lekker!

Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur en bak er de chorizo in ca. 5 minuten knapperig in. Haal de chorizo uit de pan met een schuimspaan en houd apart op een bord. Bak de ui 6-7 minuten in het hete bakvet tot hij zacht is. Voeg de knoflook en het paprikapoeder toe en bak 2 minuten mee. Voeg de bonen, de tomaten en 100 ml water toe en doe de chorizo terug in de pan. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 15 minuten zachtjes pruttelen op laag vuur.

  2. Roer de cavolo nero en de erwten door de stoof en schenk er nog eens 100 ml water bij. Breng opnieuw aan de kook en kook nog 2-3 minuten tot de groenten gaar zijn. Breng de stoof op smaak met zout, peper en de azijn. Garneer met de peterselie.

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Adam Bush  Foto’s: Mike English  Styling: Faye Wears Foodstyling: Katie Marshall

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)